Saturday 20 March 2010

Shopping, chocolate, computers, food... and the list goes on

Oh my darling, I love your sweetness on my tongue. Tasting you fills me with uncontrollable excitement, every nerve thirsts for you, yet somehow you always manage to leave me completely calm. My body craves for more, it can never have enough of you. Without you I cannot be, with you in my system I can conquer the world and never go to sleep.
Some people are addicted to drugs, others to alcohol. Some are unable to quit smoking, others cannot cope without sex. The world is full of people who live on sugar, others spend all their money on things they do not need.
My addiction comes in handy little cans. It’s not very expensive and it tastes nice. I admit, I’m completely hooked on energy drinks. This is the point where all warning signals should start ringing: being hooked is never a good thing, be it on chocolate or drugs. When you cross the line, when you are no longer able to control your own body and behaviour, you need to figure out how to stop.
battery_addiction

What is your addiction?

9 comments:

Dutch Sugar Babe said...

My addiction?
I have a baking addiction.
And I can't seem to stop thinking about chocolate.
;)

Anonymous said...

Running is a passion of mine, so is piano playing.

Secretia

Go Crazy said...

...

Hävettää myöntää, että kuvasit juuri omaa addiktiotani. Ja olen vielä äärimmäisen nirso, sen pitää nimenomaan olla tuo kuvassa näkyvä tölkki, tosin mielummin pullossa. Perusteluna se, että sen korkin saa kiinni, eikä tarvi kaikkea juoda kerralla... Right... Sitä paitsi se korkki falskaa yleensä, joten eihän sitä voi esim. laukkuun jättää sotkemaan, eihän? Minulla on muuten juuri pöydällä odottamassa battery energy shot, oletko maistanut?

Kuten kaikissa addiktioissa, myös tässä on huonot puolensa. Ensiksikin, jos niitä juo liikaa, alkavat olkavarren lihakset kramppaamaan ja toisekseen hampaat eivät ole oikein tykänneet. Onko sinulle tullut ongelmia niiden kanssa? Pitääkö se olla juuri tämä, vai käykö esimerkiksi se, joka antaa siivet?

knickknacks said...

I have a junkfood addiction - chocolate, candies, chips. Well, basically anything that is not so healthy. Tried eating fruit as a subsitute whenever I feel the cravings but I have not succeeded to date. heh. ;P

Zsuzsi said...

Duch donut girl: well, at least baking is a creative addiction :)

Secretia: your "addictions" are so healthy! Do you have any suggestions on how to turn running into a passion? I would really love to enjoy running, but everytime I do it, it just feels too hard...

Satu: jep. Batterya sen on oltava, tölkistä ja stripped-formaatissa (sokerikammoinen kun olen). Energy shotteja en edes ole nähnyt (eivät varmaan ole vielä tänne saarelle eksyneet): oliko hyvää? Mulla taitaa tulla vatsa kipeeksi noitten takia, mutta olkapäät ja hampaat ovat okei :D Paljonko muuten juot päivässa? Ootko saanut pidettyä tuon kulutuksen jotenkin normaalina? Pikkuveljeni on tällä hetkellä laivalla töissä, joten sehän saa roudattua mulle niitä tölkkejä halvalla. Not good.

Knickknacks: have you tried exotic fruits? They might help, at least I've noticed that they are much more fun than a banana or an apple. Berries could be a good idea also. I have a real problem with chips, once I eat one there is no return until they are all gone, so I try avoiding them as much as I can.

Go Crazy said...

Kokeilin eilen sitä shottia. Ei tarvi kokeilla toista kertaa ;) Maistoin ihan vähän ja totesin, ettei tätä juo erkkikään ja tungin miehen käteen sen. Juotuaan totesi, että oli tosiaan aika tujun makuista - ja myös vaikutus oli sen mukainen, oli vissiin aika tehokasta... Tulivat tosiaan vastaan yhdessä... Hmmm, minä nimitän sitä "usakaupaksi", vaikka ihan k-kauppa se on (mutta kun löydän sieltä aina kaikkia usasta kaipaamiani juttuja, joita joko ei vielä tai ei ollenkaan saa muista kaupoista). Menin varsinaisesti etsimään sieltä sokeritonta RockStaraa, muttei niitä ollut enää :/ Samalta hyllyltä bongasin tuon shotin ja tarkistettuani tuon sokeriasian ("makeutusaineita") totesin, että ehkä sitä voisi kokeilla.

Join aiemmin niitä ihan liikaa. Hain tukusta sellaisia 24kpl eriä kerralla :D Aamiaiseksi ensimmäinen ja sen jälkeen pitkin päivää, yhteensä 3-5 yleensä (juu, ihan liikaa, tiedän...) Ensimmäisen vuoden jälkeen hammaslääkäri ihmetteli, että mitä ihmettä sinä olet tehnyt hampaillesi - joutui tekemään uudet pinnat etuhampaisiin. Sen jälkeen oli pakko rajoittaa, nykyisin se on korkeintaan 2 päivässä, tosin vain silloin, kun on "pakko", esim. aamu-unisen on jaksettava nousta tenttiin, tms.

Paljonko sinä juot niitä päivässä?

Zsuzsi said...

Satu: no mulla menee se 2-3 tölkkiä päivässä, yritän vähän rajottaa sitä käyttöä mutta kun se on niin hyvää... Ootko muuten asunut USA:ssa? Aika jännää (tähän en muuten tarvii täällä vastata) :) Muuten, mun piti kiittää kun kommentoit juttuideoilla, kirjoitan jossain vaiheessa lisää noista jutuista jotka mainitsit. Unkaria luen etänä Uppsalan yliopistossa. Ruotsissa tuo nettiopiskelu on tosi suosittua, ja on paljon kaikkea mistä valita. Tietääkseni tota unkaria ei edes voi opiskella paikan päällä...

Le Hamster Ruso said...

My addictions: cocacola zero and my girl ^^

Zsuzsi said...

Sebastián: your addicitions are very nice ones, especially the girl :) (although coca cola zero isn't too bad either!). Speaking of which, I'm almost 100% that the Spanish version tastes better than the Finnish one.. (err... talking about the coke!)