Thursday 5 June 2008

Peep Into My Beauty Box pt. 1



Haluasin kuulua huulipunanaisiin, niihin joiden olemus oikein huutaa "I´ve got style... and I always get what I want". Mutta tähän asti aikeeni ovat tössäneet ja pahasti. Voihan sitä punaa laittaa mutta... sehän katoaa tai jättää muuten vain ikäviä läikkiä, eikä voi pussailla (pussailevatkohan nuo erittäin tärkeät ja tyylikkäät naiset koskaan salaa?). Viimeksi kun käytin huulipunaa (ihan nudea tosin) päätin käydä poikaystäväni kimppuun hississä (lady-like behaviour indeed), episoodin tuloksena eräs ystävä ihmetteli myöhemmin illalla käyttääkö kultani huulipunaa. Ähäm. Huulikiiltohan on monella tapaa turvallisempi ja helpompi käyttää, valitettavasti se oomph factor jää monen huulikiillon kohdalla aika alhaiseksi.
Taidankin esitellä teille ensimmäisen osan Beauty Boxini sisältöä, eli huulipunia- ja kiiltoja.


Först ut: huulituotteet (huom. kuvasta puuttuu kolme vaseliinipurkkia), niitä löytyy aivan tarpeeksi vaikken yleensä käytä huulimeikkiä. Kuten kuvasta näkyy, huulipunia löytyy tasan neljä: Diorin pinkki, Guerlainin koralli sekä YSL:n nude ja punainen. Sanoisin että noista kaikki on ihan hyviä (jos jättää sen puskissa pussailun väliin). Huulikiiltoarsenaalia edustavat Lancomen Juicy Tubes, Dior Kiss, L'Oreal, Rimmel ja Lumene. Hintataso siis hituisen alhaisempi kun huulipunissa mutta ihan käyttökelpoisia kuuitenkin. Varsinkin nuo aprikoosin ja pronssin väriset ovat olleet kovassa käytössä kesäisin.

Kuva täältä

1 comment:

Badbomben said...

Ah, herkullisia punia! Itse olen aina kuulunut tuohon punahuulikastiin. En kuitenkaan mielestäni muuten ole erityisen pois-alta-risut-ja-männynkävyt-tyyppiä:D
Juhannusta!