Saturday 14 June 2008

Inspiration: Ville Valo & Natalia Avelon

Tämän päivän inspiraationa toimii siis Ville Valon ja Natalia Avelonin "Summer Wine"- biisi josta tulee mieleen villit kesäyöt. Tätä kuunnellessa herää ajatus tehdä jotain aivan hullua! Onko kukaan muuten nähnyt leffaa "Das Wilde Leben" jonka soundtrackilta tämä kyseinen biisi löytyy?
Ennen inspistä aion kuitenkin näyttää teille päivän kalapainotteisen lounaan. Tonnikalasalaattia ja patonki jossa täyetteenä lohta, tomaattia, salaattia ja aiolia. Namiherkkua :)

Tästä biisistä tulee mieleen rentous, vapaus ja villeys, joten ulkonäön pitäisi olla niin low-key kuin vain mahdollista. Low-key tarkoittaa myös ettei tarvitse viettää tuntikausia peilin edessä. Mikä on rennompaa ja kesäisempää kuin vanha kunnon ponnari?

Tämän kuvan meikki on erittäin helppo ja nopea. Kasvoille voidetta, valokynää ja hitusen highlighteriä. Puuterit ja poskipunat on jätettävä jotta pisamat näkyisivät mahdollisimman hyvin :) Silmille valkoista ja turkoosia luomiväriä, kajaalia ja rispsiväriä. Huulirasva riittää aivan mainiosti huulille.


Biisi löytyy tietenkin YouTubestä.

Hauskaa lauantaita kaikille!

1 comment:

Poff said...

Sulla on tosi ihanat hiukset! :)