Tuesday 22 April 2008

Wtorek

Tiistai tiistai... nyt juhlitaan! Vaikkapa tuota aurinkoa joka vihdoinkin kurkistelee pilven takaa!
Eilen meillä oli viimeinen Global Governancen seminaari (nyyh) ja keskustelimme elefanteista. Tänään on samaan moduulin viimeinen luento joten sinnekin on kai mentävä. Tajusin myöskin että kuuden viikon kuluttua on tämä neljän vuoden urakka ohi, nyt alkaa jo jännittämään se Espanjaan muuttaminen. Elämässäni ei siis tällä hetkellä paljoa tapahdu. Lukemista, lukemista ja vielä lisää lukemista. Onneksi on kuitenkin ihan hyvä fiilis päällä siinä mielessä että kaikki kiinnostaa joten luulisi ainakin että tentit ynnä muut menevät ihan hyvin.
Kameraan pitäisi hankita patterit jotta saisi räpsittyä vähän kuvia tässä kaiken keskellä, ettei tarvitse ihan kaikkea pölliä muilta :)
Last but not least suosittelen teille yhtä suosikkiruuistani. Moskovassa (ja ehkä myös muualla Venäjällä?) on sellainen kahvilaketju kun Shokoladnitsa josta löytyy kaiken maailman herkkuja. Moskovassa asuessani siellä tuli käytyä pari kertaa viikossa ja nälän yllättäessä söin aina kylmäsavulohileivän. Sellaisen voi tietenkin tehdä kotonakin, eli näin:
pala tai kaksi paahdettua täysjuväleipää
päälle piparjuurimössöä, kylmäsavulohta, tomaattia ja salaatinlehti Vähän pippuria tai muita mausteita mielen mukaan. It's that simple ja älyttömän hyvää.
Elefantit täältä
Ruoka täältä

No comments: