Wednesday 16 April 2008

Uusi kämppis ja kärpänen

Aloitetaan siitä kärpäsestä, ihanaa nähdä sellainenkin (varsinkin kun on tottunut jahtaamaan torakoita). Tuo on siis todiste siitä että nyt on kevät!
Uusi kämppis muuttaa taloon parin viikon kuluttua, ihan mukavaa saada uusi ihminen tänne, toivottavasti on normaali (sanon minä...). Tämä on viides vuosi kun jaan asumiseni jonkun kanssa ja matkan varrelle on mahtunut mitä ihmeellisimpiä tapauksia.
Puolassa meitä oli neljä tyttöä jakamassa blockin (kaksi makuuhuonetta, vessa, kylpyhuone sekä pieni keittiö). Heti aluksi pahoittelivat heikkoja englannintaitojaan, jotka kuitenkin osoittautuivat ihmeen hyviksi silloin kuin päättivät valittaa tekemisiäni ja olemistani. Ja sitä valitusta tuli usein.
Ekana vuonna asuin yliopiston asuntolassa, ja kaikki kämppikset olivat tosi mukavia. Yksi vain piilotteli poikaystäväänsä huonessaan koko vuoden ja kiisti koko jutun. Tyttö kuitenkin kokkasi kaksi annosta pastaa päivälliseksi (toinenhan on aamupalaa varten, yeah right), eräs henkilö sai enemmän postia kun me muut yhteensä ja aamuisin lavuaarista löytyi mustaa, paksua parransänkeä... Toivottavasti tämä uusi osaa käyttäytyä, on kuulemma bulgarialainen business-opiskelija. Oooh. Täällä asui jo aikaisemmin yksi bulgarialainen, häntä on ikävä.

No comments: