Monday 21 April 2008

Me So Not Grumpy



Ei ole huvittanut kirjoitella tänne nyt vähään aikaan. How come? Nooooh, taisi iskeä kevätdepressio, tai sitten muuten vaan sateesta ja harmaudesta johtunut väsymys. Olen ollut ilkeä ja vaativa tyttöystävä, huomionkipeä lapsi ja aivan omituinen kanssaihminen. I am truly sorry.
Ollaan kuitenkin saatu jotain aikaan. Neljä ryan airin lentolippua. Juu, tentteihin lukemisen sijaan aion tehdä Eurotripin :) Pari minuuttia sitten kirjoitin valmiiksi venäjänkielen suullisen tentin toisen osan. Koulujutuista puheen ollen: vaikka korkein (teoreettisesti) mahdollinen arvosana on 100%, opettajat eivät kuulemma saa antaa 85% korkeampaa. Alright, aika vaikea saada yli kahdenksankymmenen kuitenkaan. Paitsi jos sattuu puhumaan puolaa äidinkielenään. Luokallamme on siis kaksi puolikasta puolalaista (hahha väärin meni, but you know what I mean), jotka tietenkin saavat yli 85:n arvosanoja aina välillä. What happens? Opettaja tekee meille testin jossa meiltä vaaditaan sellaisia tietoja joita meillä ei pitäisi vielä olla. Koe sisältää siis sellaisia tehtäviä joista kenelläkään ei ole aavistustakaan. Jaahas mitäs teet? Arvaaminen ei paljoa auta kun pitää kääntää joku ihme teksti englannista puolaan. Enough complaining.

Tänään join ensimmäisen kupillisen kahvia in my entire life. Kaikessa rehellisyydessä on kuitenkin tunnustettava että se oli Cinnamon Dolce Latte kermavaahdolla, joten makeutusaineita löytyi aivan riittävästi. Kaupungilta lähti myös mukaan Andrei Kurkovin "The General's Thumb", vaikka bikineitä lähdinkin oikeastaan hakemaan. Hyvä näin kuitenkin. Kohta nukkumaan, ja huomenna alkaa taas uusi viikko. Hauskaa viikkoa kaikille!!

No comments: