Sunday 25 May 2008

Kulttuuria, kulttuuria...

Euroviisut ja Dima Bilan jäi näkemättä mutta sen sijaan olemme tutustuneet vieraisiin kulttuureihin oikein kunnolla tänä viikonloppuna.
Perjantaina suuntasimme Manchesterin Curry Milelle. Tämä alue on tunnettu intialaisista ja pakistanilaisista ravintoloistaan, ja on must-kohde jokaiselle Manseen eksyneelle turistille. Vaihtoehtoja on jokaisessa ruokapaikassa pilvin pimein ja minä valitsen tietenkin aina Chicken Jalfrezin. Ruoka on kieltämättä tosi hyvää mutta se tuottaa aika kärsimystä kun on sitten loppupäivän aivan ähkynä. Perjantain toinen kulttuurielämys oli filmi nimeltä Yacoubian Building. Ko teos perustuu egyptiläiseen romaaniin joka käsittelee kaikenlaisia tabuita homoseksuaalisuudesta seksuaaliseen häirintään. Vaikka filmi oli älyttömän pitkä, melkein kolme tuntia, se oli kuitenkin näkemisen arvoinen.
Lauantaina oliluvassa vietnamilais-japanilaisen Jun Nguyen-Hatsushiba:n taidetta. Illallista menimme syömään armenialaiseen tavernaan jossa ruoka oli mitä parasta, palvelu mainiota ja tunnelma huipussa.

Viikonlopun kruunasi sunnuntain kiinalainen lounas sekä visiitti Manga-näyttelyyn. Itse olen hulluna väreihin joten tästä tämä tyttö tykkäsi kovasti! Taidanpa hyökätä poikaystäväni siskon mangakokoelmaan käsiksi kunhan pääsen sinne Espanjaan!


Kuvat täältä ja täältä

No comments: