Sunday 18 May 2008

Gimme Salmon

Back in England. Päänsärkyä ja lievää pahoinvointia lukuun ottamatta on ihan helpottunut olo. Enää noin kymmenen päivää jäljellä ja tämä etappi elämästäni on ohi. Ennen kotona ja Espanjassa käyntiä oli niin stressaantunut olo ja teki ihan oikeasti vain mieli hyppiä päin seiniä ja huutaa suoraa huutoa, mutta nyt on jo aivan toisenlaiset fiilikset; näistä viimeisistä päivistä aion nauttia oikein kunnolla, jopa tenttien kirjoittamisesta! Vielä on niin paljon näkemättä ja tekemättä, ja hyvät ystävätkin on tulossa käymään :)

Eilinen ilta oli niin mukava, kävimme ranskalaisessa crepes-ravintolassa tuttujen (AKA the Frenchies) kanssa ja aika hurahti niin nopeasti. Tämä lievä voimaton olotila taitaakin johtua liiasta bretonilaisesta siideristä :)
Aamulla olikin herätys siinä puoli kuuden maissa ja vihoin viimeinen pakollinen Valencia-Liverpool lento on saatu päiväjärjestyksestä pois. Seurava kerta tuleekin olemaan jo ihan turismimielessä.














Taas vaihteeksi ruokakuvia. Kyseessä siis uunissa valmistettua lohta ja vihanneksia (nekin suoraan uunista). Ei kovin nopea mutta kuitenkin helppo tehdä ja aihhh niin hyvää!
Näin se menee:
palanen lohta
peruna
parsa- sekä kukkakaalia
porkkanoita
pari valkosipulin kynttä (itse unohdin tällä kertaa)
päälle hitunen ruokaöljyä, pippuria ja oreganoa.

kastike:
kermaviiliä
sitruunamehua
pippuria
cayenne-pippuria, chiliä, mitä lie

4 comments:

Badbomben said...

täällä vieraillessa tulee näköjään aina nälkä:D

Petteri said...

Onpas terveellisen ja hyvän näköistä! Nam! Täytyy testata tuota reseptiä joku kerta.

MouMou said...

Hyvännäköistä ruokaa.:) Nousi ihan vesi kielelle!

Zsuzsi said...

Kiitos teille kaikille kommenteista!