Saturday 19 January 2008

Eilisen ostoksia...



Lila/sininen Primarkin halpismekko, on kuitenkin mieluinen, ja varmasti hyvä punaisten korkkareiden ja punaisen käsilaukun kanssa. Tuo etumus on kuitenkin vähän outo, ainakin sellaisille kun minä jotka eivät vältämättä halua näyttää rintojaan koko kansalle. Mutta jees, kyllä sille jotain käyttöä löytyy!



T-paita River Islandista- hauskan rento hameen, sortsien tai farkkujen kanssa. 100% puuvillaa ja aivan ihanan pehmeä päällä.



Cliniquen superbalm sävyä 02 Rasberry. Tuo espanjan minisanakirja sattui vain olemaan siinä :D



Kirjoja löytyi myös. Murakami on ehdoton suosikki, joten nappasin mukaani hänen teoksensa "After Dark" ja "Sleeping Willows, Blind Woman". Kolmas kirja (jonka lukemisen jo aloitin) on Kate Furnivall'n "The Russian Concubine". En ole koskaan kuullutkaan kirjailijasta mutta kirjan alku on ainakin lupaava.


Muuta: farkut, kynähame sekä paitapusero. Kuvia ehkä myöhemmin. Onko muidenkin vaikea ostaa kynähameita? Minun kohdallani käy ainakin yleensä niin että takamuksesta kiristää ja vyötärön ympäriltä on aivan liian löysä. Kokeilin ties kuinka monta eri mallia kunnes parhaiten istuva löytyi H&M:sta... kuinkas muutenkaan?

No comments: