Wednesday, 2 January 2013

Bulgur and cauliflower

P1030216
In a certain spur of excitement (and completely in line with one of my NY resolutions) I decided to cook for work tomorrow, and while at it, I ended making some food for my friends too. (who would have thought it would be so difficult to find fresh cauliflower in this country?)
Anyway. This should be more than enough for two hungry people. Or possibly even three. I might try to divide this into more portions and add some smoked salmon to increase the protein intake.
  • Bulgur (about 150 g)
  • Frozen cauliflower (200g)
  • 1 garlic clove
  • 1 stock cube
Boil these three ingredients until everything is soft (apr. 15 minutes)
  • ½ yellow pepper
  • 1 ripe avocado
  • 1 piece of mozzarella
  • Hot paprika & basil
  • Juice from ½ lime
  • Top with pomegranate seeds
Mix everything. Eat. Enjoy.

3 comments:

Riikka said...

Kiitos inspiraatiosta - tai aivopesusta miten vaan: tänään tein elämäni ekaa kertaa bulguria kotona. Sopi hyvin soijabolognesen kaveriksi ja yleensäkin sopii uuden vuoden terveellisyys- ja vegaaniprojektiin. Olen myös syönyt granaattiomenaa viime aikoina aika paljon, koska se näyttää täällä aina niin herkulliselta :)

Kivaa alkanutta vuotta sullekin sinne Euroopan toiselle suunnalle!

Anonymous said...

That looks so delicious!!

Zsuzsi said...

Riikka: kiva kuulla, että aivopesu on mennyt perille :)

Smedette, thank you!