Wednesday 13 August 2008

Löytyipä ruisjauhoja

Eilen kävimme erään suomalaisen kaverin kanssa kiertämässä kaikki Valencian venäläiset kaupat (sieltä löytyy ihan ihmeen paljon "meidän" ruokaa). Corte Inglesistä löytyi Pandan lakuja ja mitä parasta, erästä luonteistuotekaupasta löytyi mm. ruisjauhoja. Aih, ihanaa! Omaat saalit kuitenkin rajoittuivat marjoihin (vadelmia ja mustikoita!) ja pariin teejuomaan. Kyseessä siis Mangajon Goji-berry & Green Tea sekä Pomegranade & Green Tea. Englannissahan nämä so-called terveysjuomat ovat aika hittejä, ja mikäs siinä: ihan maukkaita ne ovat, ja ihan hauskaa vaihtelua normiteelle, varsinkin silloin kun ulkona meinaa paistua.
Eilen oli muuten älyttömän KUUMA, eikä asiaa auttanut yhtään se että Afrikan tuulet toivat tullessaan saunailmaa. Tänään tuulee vieläkin, mutta onneksi suunta on ainakin vaihtunut, ja kämpässä tuntuu olevan ihan ilmainen tuuletin.
Olen istunut koko aamun tietokoneen edessä kuumassa olohuoneessa, nyt vasta tajusin että keittiössä on paljon viileämpää juuri tuon tuulen takia. Päätä jomottaa ja käännösjuttukin pitäisi saada valmiiksi. Parin tunnin päästä Valencia poikaystävää vastaan ja illalla ehkä leffaan, yey.

No comments: