Friday 24 August 2007

juujaajoo

Just kun pääsin ihmettelemään syksyistä aamua, alkoi yht´äkkiä rankkasade. Ehkä se syksy onkin saapunut Espanjaan. Ai ai, meidänhän piti mennä rannalle illalla. Syksy taitaapi nykyään oli mieluisin vuodenaikani, onkohan sekin jonkinlainen signaali siitä että alan tulla vanhaksi? Signaali... hehhe, välllä tulee lainattua sanoja ties mistä kielistä...
Perjantain kunniaksi aion tehdä lettuja. M sekä M:n sisko (toinen M) pääsee aikaisin töistä joten minä voin esitellä kokkailutaitojani. Iltapäivällä taas Valenciaan. M:llä on kaverin kanssa futistapaaminen joten minä taidan mennä ostoksille. Tai ainakin kiertelemään kauppoja.
Ilmottauduin avoimen yliopiston espanjankurssille... nettikurssille siis. Aika jännää... Eihän se titenkenään puhumisessa paljoa auta, mutta toivottavasti saamme kirjoittaa kaikkea hauskaa. Toinen suunnitelmani on se että jos opetan suomea ja ruotsia Mansen International Societyssa, voin siinä samalla mennä muutamalle espanjan kurssille. Koko Manse tuntuu muuten aika kaukaiselta vaikka onkin enää kuukausi aikaa opiskelujen alkuun. Olen ollut yhteydessä luokkakavereihini (joita en ole nähnyt about puoleentoista vuoteen), ja kaikki vaikuttaa olevan aivan onnessaan että meillä on enää vuosi jäljellä. Wohoo!

No comments: