Thursday 5 June 2008

Torstai

Meillä on mielenkiintoisia naapureita.
Nunnat kuuntelevat vanhanaikaista espanjalaista musaa ja romanialaiset riitelevät kovaäänisesti keskellä yötä.
Tämän päivän suunnitelma on postissa asiointi ja ostoksilla käynti. Tarvitsen jonkilaisia purkkeja ja henkareita, aurinkovoidetta, aloe veraa ja ehkä jotain muutakin. Hedelmiä varmaankin, tekisi mieli myös syödä vadelmia. Nam nam. Ruuasta puheen ollen pitäisi keksiä jotain suomalaista huomiseksi. Tuttujen isällä on synttärit ja jokainen tuo juhliin jotain naposteltavaa (harmi etten saanut mukaan Zubrowkaa Englannista, se olisi ollut mitä paras lahja, ehkä jostakin löytyisi Finlandiaa?). Lohdesta saisi varmaan paljonkin hyvää tehtyä. Any ideas? Tekisi myös mieli leipoa kanelipullaa...
Olen viime päivinä ollut aivan oudolla tuulella. Yksi huonoimpia puoliani on se että suutun liian helposti itselleni. Jos ei kaikki mene hyvin syytän ja rankaisen itseäni ja viime aikojen stressi on nyt saanut aikaiseksi kunnon ahdistuksen ja lievän itseinhon. Pitää varmaan mennä peilin eteen hokemaan että "kelpaat sellaisena kuin olet...". Ja pöh, nyt ryhdistäytytään, and that's it.
Ensimmäinen koulun loppunumero tuli jo, eli puolan kielestä sain sen 81%, yhdestä kokeesta tuli 94% ja silmät meinasi tippua päästä kun näin tuon tuloksen, se oli nimittäin kaikista vaikein koe niistä kaikista, se jonka mukamas piti mennä päin mäntyjä.

No comments: