Friday 20 June 2008

Juhannukseksi marjapiirakkaa

Tänään Zsuzsin sijasta heräsi kunnon äkäpussi. En tiedä minkä takia on niin riittämätön ja turhautunut olo. Vatsa on vieläkin kipeä, eilisen illallisen jälken oli niin paha olo ettei mitään määrää. Yritän keksi kaikkea hauskaa ja viestittää että haluaisin tehdä jotain erityistä mutta ei mene perille ei. Onko siinä jotain väärää että haluaisin juhlistaa opintojen loppumista, Espanjaan muuttoa ja työpaikan saantia jotenkin vähän romanttisemmin? Näköjään.

Juhannusta tuskin juhlitaan mitenkään perinteisesti (aika vaikeaa on kun ei ole saunaa eikä kunnon ruokaa). Ärsyttää sekin että vaikka huomenna tekisin kuinka namin suomalaisen lounaan juhannuksen kunniaksi kukaan muu ei siihen koske ("kämppikseni" eivät syö vihanneksia eivätkä taatusti keitettyjä perunoita... täällä kun on paistettava AIVAN kaikki, ei ihme että vatsa on sekaisin). Marjapiirakkanikin saan syödä yksin koska siinähän on marjoja (VOI KAUHISTUS!). Onneksi täältä ainakin löytyy Finduksen pakastemarjoja. Tuoreet mansikat ovat suhtkoht halpoja mutta vadelmien ja mustikoiden hinnat hipoavat jo taivaita.

Työ alkaa maanantaina kahdeksalta. Vihdoinkin. Odotan ihan innolla :)

HUOM: Espanjalainen ruoka on tosiaan hyvää, minun kohdalleni on vain sattunut kaksi erittäin nirsoa (vaikka muuten ihastuttavaa) ihmistä. En tiedä mitä traumoja ovat lapsena kokeneet mutta pasta-nuudelikeitto-chickenwings-paistettu liha- akselilla on vaikea elää. Kunhan löydetään oma asunto keittiössä tulee määräämään minä! Muhahahahah.

No comments: