Tuesday 10 June 2008

Teeasiaa















Varoitus sinulle tee-addikti: Espanja on vaikea maa elää, varsinkin jos olet vihreän teen suurkuluttaja. Ensinnäkin on todella vaikeaa löytää vihreää teetä muista paikoista kuin erikoiskahviloista. Keskustelu menee usein näin:
-haluaisin kupillisen vihreää teetä, kiitos.
- meillä on vain punaista teetä, otatko sitä.
- OK.

Tee jota sinulle tullaan tarjoamaan ei tietenkään ole punaista (rooibosta tai pu-erh-teetä). Ei ei, se on ihan tuikitavallista mustaa teetä, yleensä sitä kaikkein halvinta sorttia jota saa noin sata pussia alle eurolla.

Tänään tarkoituksenani oli siis mennä Valencian keskustaan lounaan jälkeen mutta toisin kävi. Erittäin maukkaan vanilja-pekaanijäätelöannoksen jälkeen aion nyt nauttia kunnon teestä samalla kun teen vähän käännöstöitä. Poju tulee kotiin siinä kuuden jälkeen ja mitä todennäköisemmin katsomme illalla yhdessä Venäjä-Espanja matsin. Jalkapallo ei ole koskaan jaksanut sen kovemmin kiinnostaa mutta EM- ja MM-kisat ovat aivan eri asia. Se tunnelma tempaisee mukaansa oikein kunnolla. Itse kannustan (Espanjan lisäksi) kaikkia slaavijoukkueita, ihan vain siitä syystä että olen jotenkin ihastunut näihin maihin. Kyvyillä saati sitten pelaajien ulkonäöllä on erittäin vähän tekemistä minun suosikkien kanssa.
Katsotko sinä EM-futista? If so, ketä kannustat?

Tee

2 comments:

Anonymous said...

Kamalaa aikaa tälläiselle antijalkapalloilijalle nämä em- ja mm-kisat. En katso mutta jos katsoisin ja tietäisin ketä siellä edes on, niin voisin kannustaa vaikkapa Norjaa. Huonon lottotuurini arvaten Norja on jo aikoja sitten potkittu ulos sieltä, joten siinä tapauksessa voisin kannustaa Venäjää. Se näköjään kuitenkin on mukana.

Zsuzsi said...

:) Eihän tuo kaikkia voi varmaan kiinnostaakaan!!