Monday 16 June 2008

Ällykällä lyöty

Eilinen oli jotenkin tahmea, olimme kummatkin erittäin väsyneitä eikä edes hyvä ruoka saanut mielialaa nousemaan. Tänä aamuna särki päätä ja oli muutenkin heikko olo, mutta käännöstöitä oli pakko saada loppuun. Aamupäivä menikin sitten Bonesia katsellessa. Poikaystävä tuli kotiin kesken työpäivän vatsaoireisena, ja oli niin huonossa kunnossa että näimme parhaaksi mennä nukkumaan. Itse olin unten jälkeen kuin uusi ihminen, poikaparka ei niinkään.
Sähköpostiluukkuun ilmaantui kaksi hyvää uutista. Minulle tarjotaan sitä työpaikkaa ja lopputyöni meni yli odotusten. Juhlittavaa siis löytyy kunhan tämä prinssini on parantunut.

Alla vielä kuva päivän välipalasta: mansikoita kookosjogurtilla.

3 comments:

Anonymous said...

onnittelut työpaikasta! blogiasi on hauska lukea.olisi kiinnostavaa kuulla tarkemmin miten olet etsinyt töitä siellä ja minkätyyppisiä paikkoja olet hakenut? itselläni vähän samanlainen tilanne kohta ehkäpä edessä ja jännittää löytyykö töitä kun espanjankieli ei ole täydellinen(vaikka hyvällä tasolla onkin) eikä kiinnostaisi mihinkään hanttihommiin opiskeluiden jälkeen ryhtyä!

Poff said...

Kiitos paljon! :)
Ja pikaisia paranemisia sinne päin. :)

Zsuzsi said...

anonyymi: itse asiassa olen ollut aika laiska tämän työnhaun suhteen, mutta jotenkin vain onnistunut. Olen ensisijaisesti hakenut työpaikkaa jossa olisi hyötyä kielistä (ei ole nimittäin mitään sen kummempaa työkokemusta). Hanttihommia tuskin joudut tekemään, mutta kannattaa muistaa että palkat on kyllä aika alhaiset. Minnepäin Espanjaa olisit menossa? Laita sähköpostia jos haluat lisää tietoa :)

Poff: kiitos sinullekin!