Saturday 7 June 2008

Luontoon

Viime yönä pääsin sänkyyn vasta kolmen maissa ja voitte vaan kuvitella kuinka ärsyyntynyt olin kun poikaystävä herätti siinä kymmenen aikoihin tänä aamuna (kuulun siihen joukkoon naisihmisiä jotka tarvitsevat sen kahdeksan tuntia kauneusunta toimiakseen edes jotenkuten). Poikaystäväni sisko oli nimittäin lähdössä "maalle" ja pyysi meitä mukaan. Näin jälkikäteen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen päivän seikkailuihin joihin kuului mm vuoristossa kiipeilyä sekä vesiputouksien ihailemista.

"Maalle" tarkoittaa tällä kertaa sellaista paikka kuin Navajas joka löytyy noin 40 minuutin ajomatkan päästä Valenciasta. Kylän ulkopuolella on luonnonsuojelualue jossa tosiaan voi ihailla kaikenlaisia luonnonilmiöitä.

Vaikka Valenciassa on aika paljonkin puistoja niin oli tosiaan mukava päästä luontoon seikkailemaan. Ihana oli myös männyn tuoksu, almost like home :)

Itse Navajas on pieni suloinen kylä jossa aika vaikuttaa pysähtyneen viime vuosisadalle (tai noh, viime vuosisadan alkupuolelle), kadut olivat mukavan kapeita ja rakennukset suuria ja värikkäittä. Ihmisetkin istuivat juoruilemassa torilla josta löytyi tasan kaksi kahvilaa/tavernaa. Tuollaisessa paikassa voisi ihan oikeasti asua.

1 comment:

Poff said...

Aivan ihania maisemia! Haluaisin itsekin päästä jonnekin noin kauniiseen paikkaan. :)