Wednesday 7 May 2008

Vicious Cats and Mighty Ducks

Jos eilen pääsin hehkuttamaan melkein kesää, nyt voin myös julistaa että viimeisetkin vihreät kateuden läikät ovat kadonneet naamaltani. Tänään on nimittäin ollut oikea hellepäivä, ja minä tipsutellut ympäri kaupunkia tee-paidassa ja minihameessa (enkä saanut aikaseksi yhtään onnettomuutta, voihan vitsi, pitääköhän tässä alkaa vilauttelemaan?)

Puistossa ihastelimme ankan pentuja... ahhh, kuinka suloista. Itse asiassa olisi tehnyt mieli mennä niitten sekaan uiskentelemaan tuonne lammikkoon.

The vicious cat: teepaitani Zarasta. Tämä on tälläinen hauska ja värikäs tapaus joka sopii aivan mainiosti päivän piristykseksi.

Lähin Starbucks ei ole mitenkään kotimatkan varrella, mutta olihan sinne pakko päästä tyydyttämään makean nälkää. Kyseessä siis vihreää teetä ja tuo toinen oli... ööh... Dolce de Leche Frapucchino... ehkä? Antaisivatkohan Bucksilaiset minulle palkkaa tästä ikuisesta mainonnasta?
Tänään on vielä kaksi projektia edessä:
1. tehdä ruokaa
2. lukea tenttiin. Tai siis, oppia se ulkoa, huomenna klo. 9 minun on nimittäin pidettävä esitelmä joko ympäsristö-ongelmista tai äärinationalismista. Venäjäksi tietenkin. Huhhu, sen jälkeen on yhdeksän tuntia aikaa nollata pää jotta pystyisin tehdä saman (kind of, sort of) mutta puolaksi. Tämähän on hauskaa!

2 comments:

Badbomben said...

Suloisia ankanpoikasia!

Zsuzsi said...

eikös olekin :)