Tuesday 27 May 2008

Getting ready for summer...

Ulkona oli tänään lievästi sanottuna kamala ilma eikä millään olisi tehnyt mieli astua varpaallakaan ovesta ulos. Mutta menin kuitenkin urheana ja kannattihan se tietenkin.


Läpinäkyvä paita jonka seuraksi ei edes ole sopivia rintsikoita mutta joka oli aivan pakko saada kun iski sellainen himo että sellaista harvoin näkee. Omaa kokoakaan ei ollut mutta kyllä se siitä jotenkin... :)

Kunnon kesämekkoa olen etsinyt ja tässä oikein oiva sellainen. Ei liian lyhyt ja tarpeeksi värikäs joka sopii sekä rannalle että iltarientoihin. Tykästyin tosiaan tuohon kukkakuvioon, josta itse asiassa tulee mieleen Venäjä.

Päivän muut ostokset olivat jotain erittäin söpöä ja suklaalle tuoksuvaa (ja paketoitua joten en voi näyttää) Lushista sekä 150 pussia vihreetä teetä. I'm not kidding. Kait niillä selviää sen pari viikkoa.
Kaupunkireissu ei mennyt edes hukkaan noin revising-wise, sellaisinä päivinä kuin tämä on erittäin mukavaa istua puolityhjässä kahvilassa ja vain lukea (tai kerrata vieraan kielen sanastoa, it's up to you) Ja se vanilja latte teki tosiaan sielulle hyvää. Suomalaisethan on tunnetusti aikamoisia kahvin ystäviä. Esim. vanhempani shokeraavat aina ulkomaaisia tuttuja juomalla muutaman litran kahvia päivässä plus ennen nukkumaan menoa. Aika kauas on omena tipahtanut. Olen jo varmaan maininnut pariin kertaan etten ole mikään kahvin paras ystävä, mutta noita makeimpia sekoituksia voin juoda ihan mielellänikin. Juotko sinä, hyvä lukija, kahvia? Vai maistuuko sinulle jokin aivan muu juoma?

4 comments:

Badbomben said...

Älä viitti, olet käynyt Lushissa etkä näytä nannapussin sisältöä *vaadin saada nähdä lushkamaa ainakin jossain vaiheessa!*;D

terkuin tolkuton kahviholisti

Zsuzsi said...

Alrite, lupaan näyttää jossain vaiheessa :)

Poff said...

Pääsykokeiden eka osuus meni aika hyvin, mut sit toinen päivä. jolloin oli koe "Kielitieteen perusteet" kirjasta meni huonosti. Olin jotenki varautunu liian vaikeeseen kokeeseen ja keskittyny ihan liian vaikeisiin asioihin. En sitte osannu oikeesti yhtää mitää. :P

Tällä hetkellä haluaisin opiskella saksaa. :) Mitäs sä opiskelet? :)

Poff said...

Ok. :) Itsekin haluaisin jossain vaiheessa opiskella ulkomailla, tosin itse viettäisin sit sen jonkun vaihtovuoden vai mikä sen nimi nyt sit onkaan.
Oon kyllä innoissani tosta Prahasta enkä jaksais enää mitenkää oottaa! Lähtö on 18.6. eli ei siihen ihan kauheen pitkä aika kuitenkaan enää ole. :)
Kiitos onnentoivotuksista ja toivottavasti sun tenttis menee läpi, uskon että menee! :)