Saturday 17 May 2008

Ukkosta

Aitoon englantilaistyyliin aloitan sääjutuilla. Eli tänään on ollut oikea ukkosmyrsky. Me likes. Olimme poikaystäväni siskon luona lounaalla, ja paellan jälkeen oli niin mukava istua ja lukea teekuppi kädessä (taas vaihteeksi).
Viemiset ovat melkein ostettu (viiniä, juustoa, kinkkua), jogurtit vielä puuttuu. Minulla on matkalaukku tyhjänä joten jollain sekin pitää täyttää... ja ruokahan on täällä halpaa!
Maanantain tenttiin olen lukenut kaiken oleellisen, nyt pitää vain painaa repeat and revise-nappia. Moduulin essee meni päin mäntyjä joten pitäkää peukkuja että tentti onnistuu parermmin.
Olen niin tyytyväinen tähän Espanjan matkaani, ainut miinus on terveyteni huono laatu. Viime keväänä onnistuin pyörtymään mitä ihmeellisimmissä tilanteissa ainakin viisi kertaas muutaman kuukauden sisällä. Luulin päässeni eroon tästäkin huonosta tavasta mutta icke sa Nicke, tänään alkoi kauppahallissa mustenemaan silmien edestä. M:n oli tietenkin talutettava minut kotiin etten pyörry siihen paikkaan (onneksi asumme ihan vieressä), tuuperruin hissiin. Tämä on jo aika pelottavaa!

No comments: